2013-12-19 09:14:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne csak magára gondoljon

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezt a napot nyugodtan a kalandozásnak szánhatja. Az érdemi munkával hamar készen lesz, és a szeretet ünnepének közeledte az ön szívében is új érzéseket nyitott meg. A legfontosabb talán a nyitottság, amivel be tudja fogadni mások szeretetét.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napját sajnos az ügyintézésnek kell szentelnie, ami nemcsak fárasztó, de lassú és néha kilátástalannak is tűnhet. A hatóságokkal ma igencsak meggyűlhet a baja. De a karácsonyi ügyek intézése, a bevásárlás ma élmény lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kiegyensúlyozottnak mondhatja a kapcsolatait. Annál is inkább, mivel adakozónak és nagyvonalúnak bizonyul mindenkivel szemben. Teheti is, hiszen nagyobb nyereség ütötte a markát az elmúlt időszakban. Most ön is leróhatja a háláját másokkal szemben. .

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha egyhangúnak érzi az életét, nosza, változtasson rajta! Ne csak magára gondoljon azonban, amikor az átalakulás, az élménykeresés módozatain töri a fejét! Vonja be a családját is, azokat akiket a legjobban szeret: a gyerekeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthat. Ezt talán azoknak az illatoknak is köszönheti, amikkel körülveszi magát: a mézeskalács, az illatos teák, amivel elhalmozza magát és kollégáit segítenek önnek az idilli hangulat megteremtésében.!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már megint lángra lobbant a szíve, már megint szerelmes. Hiába, nem járt még el ön felett az idő, és jól esik érezni, hogy valakiért dobog a szíve. Még ha a helyzetéből adódóan csak plátói is maradhat a kapcsolat. Lepje ma meg őt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A túlérzékenysége lehet az oka annak, hogy társkapcsolata döcögőssé vált az utóbbi időben. Nem kellene minden rossz szónak akkora nagy jelentőséget tulajdonítania. Azzal meg még többet ront, ha folyton ezen lovagol. Nézze a jót is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nem esik jól önnek, ha túlságosan koncentrálnia kell. Fejfájás is lehet ennek az oka, de az is, hogy az utóbbi napokban fizikailag is túlerőltette magát. Iktasson be több szünetet, különben, ha eddig nem, estére biztos megfájdul a feje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyén előtérbe kerülhet, akár még egy magasabb pozícióért való küzdelemben is szóba kerülhet a neve. Vigyázzon, ne becsülje le a riválisait sem! Ne igyon előre a medve bőrére, és ne nyilatkozzon becsmérlően! Inkább tanuljon tőlük!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene minden apróságon felkapnia a vizet, mert így hamarosan belefullad a görcsös haragba. Önnek sem jó, ha mindenki elfordul öntől Annál is inkább, mert a Karácsonyt nagyon nem szeretné egyedül tölteni. Ugye?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon olyan feladattal bízhatják meg, amit kifejezetten utálatosnak tart. Ám, ha félreteszi az előítéleteit, akkor még az is megtörténhet, hogy meglátja a dolog szépségét. Ön szeret újítani: most miért ne tenné?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minél őszintébben és határozottabban viselkedik, annál inkább célt érhet. Ám ez nem jelenti azt, hogy gátlástalanul és bántóan szókimondónak, vagy éppen despotikusnak kellene lennie. Vékony a határ, de önben megvan az érzék.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: